Kva skjer i Vest-Telemark?

Vestlandsfanden til Bryggje Kafet

Vestlandsfanden til Bryggje Kafet frå Vest-Telemark.no
Lastein Bryggje Kafè Storvegen 2, Dalen i Telemark 3880 Dalen
 
Fredag 30. juni 22.00 – 02.00
 
Vestlandsfanden kommer til Dalen Bryggje kafe 30.Juni 2017.

Pris: 350.- (plus avgifter)
Billettkjøp: http://www.ticketmaster.no/event/542795
og via vips ved ingangen.
ID:20
Dato: Fredagen den 30.Juni 2017
Start 22.00
Spilletid: 90 min
Plats: Lastein Bryggje kafe på Dalen, Tokke.
Bonger- kan kjøpes på forhand og på plats. Betaling med kontanter og/eller kort. Bonger kan kjøper allerede nå og spares til arrangementet for at korte ned køen.

x

Reidar Brendeland Reidar Brendeland er en av norges beste og fineste låtskrivere. ”Plukka plommer i Hardanger” og ”For livets glade gutter går solen aldri ned” er bare to av mange hundre låter skrevet av Reidar Brendeland. Mange av disse sangene er blitt folkeeie. Reidar Brendeland skriver viser om og for gutta på golvet, damene bak disken, snekkeren, bilmekanikeren og de som holder hjulene i gang. Vanlige folk som får samfunnsmaskineriet til å rusle å gå. Han er en talsmann for «de manuelle» Han skriver sanger som handler om den virkelige verden. Ofte med et skråblikk og humoristisk, ettertenksom vri. Du vil bli overrasket over hvor mange sanger du husker når du lytter til sanger skrevet av Reidar Brendeland. I 35 år har han vært frontfigur og sjef, med store bokstaver, i folk-rock bandet Vestlandsfanden

Vestlandsfanden Når folk-rock bandet Vestlandsfanden kommer dundrende langs veien med følget sitt er det bare å låse dørene – eller hive seg med på moroa. Med sitt ekstremt smittende humør og svingende folkrock risikerer du å havne ut på golvet og opp på bordet før du har fått sukk for deg. Musikere med lang fartstid og solid stayerevne leverer varene hver gang. Med Reidar Brendeland i front er dette et av Norges beste og mest underholdene folk-rock band.

Med over 3000 spillejobber i bagasjen og 16 album utgivelser er bandet klar for sitt 36 spilleår. Det er enestående i norsk underholdningsbransje.

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har vært sammenhengende på landeveien siden 1979 og brøytet vei for en rekke beslektede band. Vestlandsfanden er et fullblods folk-rock band som blåser de fleste andre rockeband av banen allerede i første sving. Når bandet kommer til oppløpet er de fleste konkurrenter enten forsvunnet i røyken eller gått i garderoben.
Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har aldri vært bedre.
 
Henta frå Facebook. Gå til arrangementssida.