Kva skjer i Vest-Telemark?

Nina, Maren og Halvor i Årestoga

Nina, Maren og Halvor i Årestoga frå Vest-Telemark.no
Raulandsakademiet as Akademiet 2, Rauland 3864 Rauland
 
Laurdag 22. juli 14.00 – 14.30
 
"Nina ,Maren og Halvor" er ein ung trio som som synger/spiller alt fra Hit låter til Norsk musikk og selv lagde låter. Alle tre ungdommar sier at det mest spennande konsertopplevelse for dei var å delta i UKM. Dei ynskjer alle velkomen til konsert i Årestoga laurdag og sundag.

Halvor Edland har spilt piano og trommer i kulturskulen sidan fyrste klasse, Han likar å høyre på musikk av ulike genrer frå jazz til dubstep men sier at det er ekstra moro å uttrykke seg sjølv gjennom musikken. Halvor liker å spille båe solo og sammen med andre. Når han høyrer ein bra song må han bare søkje opp akkordane og finne fram melodien. I tillegg til piano og trommer, lager og redigerer han musikk på PC og ser frem til utfordringar i dette feltet. Til neste år skal han begynne på Kongshaug Musikkgymnas i Os der han håper å utdanne seg til å fortsette med musikk.

Nina Johnsen Haugen har synge med syster si, Maren, heilt sia dei var små. I starten var det bare Maren som fekk høyre ho synge. Ho synes det er moro å sjå korleis stemmen utviklar seg over tid. Nina trives best å synge sammen med andre. Nina høyrer på mange ulike artistar, sjølv om det er ikkje alle som har sangar ho kunne tenke seg å synge sjølv.

Maren Johnsen Haugen har alltid sunget og vore interessert i musikk. Ho sier at ho synger heile tida fordi musikk gjer ho glad. Som systra si er ho og mest glad i å synge med andre i grupper eller band. Maren spiller i eit band som heiter High Fives og bruker mykje tid til å skrive songar. På spilleliste til Maren er det artister som Adele, Selena Gomez og Michael Jackson.Gratis inngang.
Arr. Folkeakademiet Rauland og Raulandsakademiet
Vi takker våre sponsorar: Vinje Kommune, Tinn Sparebank, Folkemusikkscena på Rauland og Coop Rauland
 
Henta frå Facebook. Gå til arrangementssida.